Kedves Zsóka!
Tudnod kell, hogy nagyon nagy jót tettél velünk, amikor Gödöllőre költöztél és elkezdtél tornát tartani! Mi nagyon fiatalon kezdtünk Hozzád járni, hiszen Boròka még most is csupán csak 14 hónapos, de rengeteg mindent köszönhetünk Neked illetve általad a tornának. Hálásak vagyunk a közösségért, a fejlesztő játékokért és a minden órát lezáró "jutalomért" is, amit hétről-hétre nagyon lehetett ám várni! 😁 Nagyon várjuk a nyári szünet végét, hogy újra járhassunk Hozzád tornázni!

Anikó

 

Kedves Zsóka!
Az elmúlt pár hónapban Anna és Gergő egyik kedvenc programja a Csiri-biri torna volt.Bevallom őszintén, először féltem, hogy az ikreket majd nem fogja lekötni a torna, de amikor azt láttam, hogy a második órán már utánozzák Zsókát és otthon pedig mondogatják a mondókákat úgy véltem, hogy érdemes rendszeresen eljárni a foglalkozásokra. Kedves Zsóka! Köszönjük a jó hangulatú és fejlesztő találkozásokat. 😁

Judit

 

Kedves Zsóka!
Mi is köszönjük Zsókának a szuper csiri-biri tornát! A fiúk két torna között megállás nélkül a csiri-biri tornán tanult dalokat, mondokákat ismételték itthon. (Még a fürdőkádban is "Pista bácsi fűrészel" ment!) És talán jó példa, hogy mennyire szerették a gyerkőcök az elmúlt félévben Zsóka foglalkozásait, hogy mikor youtube-on hallgattunk Halász Juditot vagy Gryllus-fele gyerek dalokat, egyszer csak azt mondták, akkor most kapcsoljuk be Zsóka nénit is! 😁 Köszönjük, hogy elhoztad Gödöllőre ezt a szuper gyerek programot!

Judit

Csatlakozz a facebook csoportunkhoz.

Értesülj időben minden tornával kapcsolatos információról.

 
csiribiri logo white
Csiri Biri torna - Gödöllő
Nyilvános csoport
Csatlakozás a csoporthoz
 
 
csiribiri logo white
Csiri Biri torna - Veresegyház
Nyilvános csoport
Csatlakozás a csoporthoz
 
 
csiribiri logo white
Csiri Biri torna - Isaszeg
Nyilvános csoport
Csatlakozás a csoporthoz